Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@09:22:08 GMT

همکاری دانشگاه امیرکبیر با 54 دانشگاه ترکیه

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۸۲۹۷۵

همکاری دانشگاه امیرکبیر با 54 دانشگاه ترکیه

مدیرهمکاری های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به فعالیت های بین المللی این دانشگاه در سطح آموزشی و پژوهشی گفت: این دانشگاه دارای روابط گسترده بین المللی است و در حال حاضر با 54 دانشگاه ترکیه همکاری دارند.

به گزارش ایسنا، دکتر امیرگل رو در جلسه بازدید هیاتی از دانشگاه غازی آنتپ از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، گفت: این دانشگاه 14 هزار دانشجو است که حدود 50 درصد دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی تحصیل می کنند و  35 درصد دانشجویان را نیز زنان تشکیل می دهند در حال حاضر نیز با دانشگاه‌های زیادی در ترکیه ارتباط دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه تاکنون 10 نفر از اساتید دانشگاه امیرکبیر به عنوان وزیر انتخاب و فعالیت کردند،‌ افزود: مقالات اساتید این دانشگاه از نظر کمی و کیفی در رده بسیار بالایی است و دانشگاه صنعتی امیرکبیر این قابلیت را دارد که تمام برنامه های آموزشی خود را به زبان انگلیسی ارائه کند.

مدیرهمکاری های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه اکثر مراکز تحقیقاتی این دانشگاه بین رشته ای هستند، افزود: این دانشگاه دارای دو شتاب دهنده بین المللی است، خاطرنشان کرد: این دانشگاه در حوزه بین المللی به دنبال فعالیت های اجرایی و عقد قرارداد است. هدف این دانشگاه عقد تفاهم نامه هایی که قابلیت اجرایی ندارند، نیست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، وی اضافه کرد: این دانشگاه با کشورهای مختلف فعالیت های بین المللی دارد و در این راستا با دانشگاه های کشورهای هلند، اتریش، آلمان، بلژیک و فرانسه نیز دوره های مشترک بین المللی برگزار می کند و برخی از برنامه های این دانشگاه نیز سه جانبه است.

دکتر گل رو با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر در جذب دانشجویان بین المللی موفق بوده است، گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر جز کنسرسیوم های بین المللی هست که این امر نشان دهنده حضور فعال دانشگاه در سطح بین المللی است.

وی تاکید کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر با 54 دانشگاه ترکیه همکاری های علمی بین المللی را آغاز کرده و با 4 دانشگاه این کشور قرارداد تبادل استاد و دانشجو دارد.

در ادامه دکتر سیداحمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر نی گفت: امیداوریم این دیدار مقدمه ای برای همکاری های بعدی باشد.ضمن اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر جز قدیمی ترین دانشگاه های صنعتی کشور به شمار می رود. همچنین این دانشگاه از نظر تعداد دانشجو و رشته نیز بزرگترین دانشگاه صنعتی کشور است و دارای 200 شرکت دانش بنیان و استارت آپ است.


ضرورت انجام برنامه ریزی مناسب برای ارتباط دانشگاه‌های غازی آنتپ و امیرکبیر

در ادامه این بازدید دکتر علی گور رئیس دانشگاه غازی آنتپ  گفت: این دانشگاه دارای مرکز تحقیقاتی گسترده است که امیداوریم بتوانیم در این مرکز با دانشگاه صنعتی امیرکبیر همکاری داشته باشیم و به دلیل موقعیت صنعتی شهرغازی آنتپ ترکیه، دانشگاه غازی آنتبپ نیز جز حامیان بخش صنعت به شمار می رود و با صنایع مختلف همکاری دارد.

وی افزود: دانشگاه غازی آنتپ در بخش مهندسی ازسطح بسیار بالایی برخودار است. این دانشگاه دارای 54 هزار دانشجو است که 4 هزار و 500 نفر از این دانشجویان از 107 کشور دنیا هستند.

رئیس دانشگاه غازی آنتپ تاکید کرد: در مجموع بالغ بر 8 هزار نفر دانشجو این دانشگاه در مقاطع دکتری تحصیل می کنند و152 هزار دانشجو این دانشگاه نیز در مقاطع کارشناسی ارشد مشغول به فعالیت هستند که اکثر دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد این دانشگاه بین المللی هستند.

دکتر علی گور خاطرنشان کرد: درحال حاضر تعداد40 دانشجوی ایرانی نیز در مقاطع کارشناسی ارشد این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و همچنین 8 مدرس ایرانی فعال نیز در این دانشگاه مشغول به کار است.

وی عنوان کرد: این دانشگاه دارای هزار و 800 نفر پرسنل آموزشی، بیش از هزار استاد و 20 دانشکده در حوزه های مختلف مهندسی، علوم انسانی و پزشکی است . 
رئیس دانشگاه غازی آنتپ  گفت: در مجموع در کشور ترکیه تعداد 206 دانشگاه وجود دارد.

دکتر علی گور عنوان کرد: در دانشگاه غازی آنتپ دروس آموزشی به سه زبان ترکی، انگلیسی و عربی تدریس می شود این درحالی است که دروس مربوط به رشته های مهندسی تنها به زبان انگلیسی ارائه می شود بنابراین دوره های کارشناسی مهندسی این دانشگاه 5 ساله است و دانشجویان در سال اول باید واحدهای زبان انگلیسی بگذرانند مگر اینکه دارای مدرک معتبر زبان باشند.

وی با اشاره به اینکه دوره های کارآموزی دانشجویان این دا نشگاه در صنایع مختلف برگزار می شود، افزود: دانشجویان این دانشگاه پس از تحصیل به یکی از کارخانه ها معرفی می شود بنابراین دانشجویان تا زمانی که برگه تاییده از صنعت نگیرد نمی تواند مدرک اخذ کند.این دانشگاه با هزار و 250 کارخانه ارتباط دارد. 

دکتر علی گور با اشاره به پارک تکنولوژی دانشگاه غازی آنتپ  گفت: در این پارک 90 شرکت فعالیت می کنند که تعداد 35 شرکت در حوزه نرم افزار و مابقی شرکت ها در دیگر حوزه ها فعالیت می کنند و دوره های آموزشی دانشگاه همواره درحال بروز رسانی با رویه های بین المللی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیرکبیر، رئیس دانشگاه  غازی آنتب تاکید کرد: 72 درصد دانشجویان این دانشکاه پس از برگزاری دوره های کارآموزی در کارخانه ها در همان جا مشغول به کار می شوند و این دانشگاه دارای مرکز تحقیقاتی گسترده است که امیداوریم بتوانیم در این مرکز با دانشگاه صنعتی امیرکبیر همکاری داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه اميركبير

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۲۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار کنگره همکاری‌های دولت ،دانشگاه و صنعت در قم

افتتاحیه بیست و ششمین کنگره سراسری همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی در دانشگاه شهاب دانش قم برگزار شد.

کنگره همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت با حضور مدیران دانشگاه‌ها، اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های مختلف قم و نمایندگان صنایع استان به مدت ۳ روز در دانشگاه شهاب دانش قم برگزار می‌شود.

محور‌های این کنگره ارائه راهکار‌های مناسب برای جهش تولید با مشارکت مردم ،صنعت و دانشگاه، ایجاد بستری مناسب جهت جذب نیروی انسانی کارآمد برای صنایع و شرکت‌ها، تدوین سیاست‌ها و راهکار‌های کارآفرینی و تجاری‌سازی دانش، نقش ارتباط صنعت و دانشگاه در تحقق پشتیبانی و مانع زدایی از تولید نقش نهاد‌های  پشتیبان، ارتباط موثر دانشگاه و صنعت به منظور تسهیل اشتغال دانش آموختگان و بررسی روش‌های برندینگ و تبلیغات در صنایع استان قم است.

روز دوم این کنگره میزگرد‌هایی با حضور دانشجویان و نمایندگان صنایع و نمایشگاه دستاورد‌های دانشجویان برگزار می‌شود.

در روز اول این کنگره بیش از ۵۵۰ دانشجو  در رشته‌ها و دانشگاه‌های مختلف حضور داشتند.

این کنگره یازدهم تا سیزدهم اردیبهشت ماه در استان قم و دانشگاه شهاب دانش برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • تجمع دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در حمایت از دانشجویان آمریکا
  • آغاز به کار کنگره همکاری‌های دولت ،دانشگاه و صنعت در قم
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان